Lening Leningen BKR

Op deze website kunt u meer informatie krijgen over leningen.

Lenen kost geld
In sommige situaties heeft u extra geld nodig. Geld dat u op het moment van bijv. aanschaf niet in bezit hebt, maar wat u wel nodig heeft.
Het kan dan makkelijk zijn om geld te lenen. Maar pas op! De kosten van geld lenen kunnen makkelijk oplopen met zgn. administratiekosten en soms hoge rentes.
Het is daarom goed van te voren goed te vergelijken op verschillende onderdelen:
 • Wat zijn de voorwaarden?
 • Wat is de looptijd?
 • Kan ik meteen aflossen of moet ik dan nog een boete betalen?
 • Is het een vast rentepercentage of is het een variabele rente die ook nog flink omhoog kan gaan?

  Goedkoop lenen

  Handleiding met tips voor goedkoper lenen: U kunt dit stappenplan ook uitprinten
  1) Heeft een BKR registratie? Indien ja, ga naar Lening en bkr. Indien er geen BKR-registratie is, lees verder hieronder.
  2) Als u een lening wilt oversluiten, kijk dan naar de effectieve rente die u op jaarbasis betaalt. Zo kunt u goed vergelijken met andere offertes.
  3) Vraag altijd meerdere offertes aan. Voordeel is dat u kunt vergelijken en evt. kunt onderhandelen. Vergelijken lijkt makkelijk, maar is in de praktijk best lastig. Want op het oog de goedkoopste per maand is soms een van de duurste, doordat er een langere looptijd is. Kijk altijd naar het totale plaatje en hap niet te snel toe. Neem altijd de tijd om te beseffen welke lening u aangaat. Dit voorkomt achteraf nare situaties.
  Offertes aanvragen
  Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar u snel en vrijblijvend krediet offertes aan kunt vragen:

  Bijvoorbeeld bij: A-Krediet.nl:Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres voor vertrouwd geld lenen in de vorm van een financiering, lening, lease, doorlopend krediet (DK), spaarkrediet, rentekrediet of een persoonlijke lening (PL).

  of De Nederlandse Kredietmaatschappij: Een naam die vertrouwen uitstraalt. En vertrouwen is belangrijk wanneer het om geld lenen gaat. We bieden deskundig en klantgericht advies, en teven geen afsluitkosten!
  www.denederlandsekredietmaatschappij.nl

  Of Ribankdirect.nl: Een nieuwe speler op de Nederlandse krediet markt. De klant heeft de mogelijkheid om:
  * een gratis online offerte zonder zijn gegevens aan te vragen;
  * zijn volledige kredietaanvraag in te dienen zonder te bellen;
  * direct respons te krijgen;
  * als zijn aanvraag goedgekeurd is, kan hij zijn kredietcontract op pdf-formaat online afdrukken.

  BKR registratie Tiel - BKR codering

  Elke lening wordt geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) Dat wordt wel de BKR registratie of BKR codering genoemd. Bij het aangaan van nieuwe leningen of hypotheken wordt gekeken of er al een BKR registratie of codering aanwezig is. Soms kan daardoor de nieuwe lening of het krediet niet doorgaan.

  lening met BKR registratie

  Er zijn geldaanbieders die nooit leningen verstrekken aan mensen met een BKR registratie. Lastig kan het dan worden met een BKR codering om aan nieuw geld te komen.

  Lening zonder BKR registratie

  Er zijn ook geldaanbieders die wel proberen leningen te verstrekken aan mensen met een BKR registratie. Dit is ook afhankelijk van welke bedragen er nu al worden geleend, welke vaste (hypotheek)lasten er per maand zijn en welke maandelijkse inkomsten er zijn. Zo kan het dat u met een BKR codering toch in aanmerking komt om aan nieuw geld te komen.